Avdelare

20-06-09

Nytt datum för Kollegiets bolagsstyrningsseminarium

Med anledning av den pågående smittspridningssituationen har Kollegiet beslutat att skjuta upp årets bolagsstyrningsseminarium som var planerat till den 5 oktober. Seminariet kommer istället att äga rum i Stockholm den 18 maj 2021 kl. 13:30–17:00. 

Utöver genomgång av aktuella frågor på självregleringens område kommer seminariet särskilt att fokusera på internationella regleringskrafter och svensk bolagsstyrning ur ett internationellt perspektiv. Bland talarna återfinns bl a Leif Johansson (styrelseordförande Astra Zeneca) och Jim
Hagemann Snabe (styrelseordförande Siemens och AP Møller – Mærsk), och i en paneldebatt om EU:s roll på bolagsstyrningsområdet kommer företrädare för EU-kommissionen, Mats Isaksson (chef för OECD:s avdelning för Corporate Affairs) och David Styles (ansvarig för den brittiska bolagsstyrningskoden vid Financial Reporting Council) att delta.

Vi återkommer med inbjudan samt ett mer detaljerat program för seminariet, men vi ber er att reservera datumet i era kalendrar redan nu.