Avdelare

Om webbplatsen

Denna webbplats fungerar i olika webbläsare, men för att inte uppleva några avvikelser i design och funktioner rekommenderar vi att du använder en uppdaterad webbläsare.

Webbplatsen är byggd enligt rekommenderade och generella standarder av ECMA International och WC3 samt för innehållsstruktur och för att styra innehållspresentationen används Empori CMS version 8.

UTF-8 används som teckenstandard.

Webbplatsen är responsiv, så att den anpassar sig efter din enhets skärmstorlek.

Dokument publiceras i regel i PDF-format, varför du behöver ha programmet Adobe Acrobat Reader (eller Adobe Pro) installerat, och det går att ladda ner Acrobat Reader gratis . Du bör använda en uppdaterad version av Adobes program. Om det skulle uppstå problem med att öppna PDF-dokument i webbläsaren Chrome kan du istället testa webbläsaren Microsoft Edge eller Mozilla Firefox.

Denna webbplats kräver att javascript är aktiverat i din webbläsare (via Inställningar i menyn) för följande funktioner:
• formulär för att skicka in e-postadress för prenumeration, samt
• sökfunktionen.

Webbplatsen körs med säkerhetsprotokoll (SSL – Secure Sockets Layer), för att kryptera kommunikationen (det står ”https://” i adressfältets början).